Om os

AFI Marine A/S er en virksomhed dannet ved sammenlægningen af AFI Marine ved Hans V. Jensen og Marselis bådudstyr ved brødrene Mogens og Torben Holm.

Virksomheden har dybe rødder. AFI er en sammentrækning af Aarhus Fiskernes Indkøbsforening som blev stiftet i 1958 og siden da altid har været at finde på Århus Havn.

Ved sammenlægningen og stiftelsen af virksomheden AFI Marine A/S har vi fra starten sikret en høj volumen, et meget bredt sortiment og muligheden for at kunne tilbyde en bred vifte af serviceydelser baseret på et team af kompetente og erfarne medarbejdere.

AFI Marine A/S er ved etablering blevet tilført en betydelig kapital og er derfor fra starten så velkonsoliderede, at vi kan sikre en stabil drift og en høj grad af finansiel manøvredygtighed i et marked præget af mange små butikker og virksomheder.

 

Vi ved hvad vi taler om

Du kan købe udstyr til både mange steder. Men få steder kan du få så kompetent rådgivning og service som her. AFI Marine teamet er på i alt 8 personer. Vi har opbygget vores kompetencer gennem mange år i branchen og vores faglige baggrund er bred. Fra erhvervsfisker over sejlmager til værktøjsmager, og så er vi alle, eller har været, aktive sejlere.

 

Kontor, Butik, Værksted og Riggerværksted

AFI Marine A/S
Stavneagervej 13
DK-8250 Egå
Tlf: 8612 4366
E-mail: afi@afi.dk

 

Åbningstider

 Mandag - Fredag:9.00-17.00 
 Lørdag:9.00-13.00 
 Søndag:Lukket 

Kontakt os

Telefon:86124366

Kontakt vores hotline

Nyhedsbrev

Får du vores nyhedsmails*?

Hvis ikke kan du tilmelde dig i tilmeldingsformen herunder.
 

Du kan også se vores seneste nyhedsbrev her.

* Nyhedsmails bliver sendt ud en gang i måneden

Facebook

AFI Marine på FacebookGå ikke glip af de seneste
nyheder - følg os på
Facebook.

DankorteDankort
VISA & Visa ElectronMastercardJCB Cards
Maestro